divendres, 11 de març de 2011

CONCURS LITERARI DE SANT JORDI

Com cada any, per commemorar la diada de Sant Jordi, que aquest any celebrarem el dia 15 d'abril, es convoca el concurs literari, les bases del qual trobareu en aquest cartell. Animeu-vos i participeu-hi! Hi ha força premis per guanyar. 

L'any 2011 és un any de novetats pel que fa al concurs literari. 

La primera novetat és el fet que es crea una nova modalitat de treballs, els MICRORELATS, relats molt i molt breus -no poden superar les 8 línies- en els quals cal concentrar tots els elements propis de les narracions per tal d'obtenir un resultat sorprenent, imaginatiu... ORIGINAL! que sobti el lector o la lectora. El tema? Sorpreneu-nos!L'altra novetat fa referència al format de presentació dels treballs. 

En el marc d'activitats relacionades amb la conservació del medi ambient i com a Escola Verda optem pel lliurament de treballs literaris a través d'internet. Llegiu bé les bases del concurs, és molt fàcil de fer.

Aquest no serà l'únic concurs al qual us podreu presentar, n'hi ha per a tots els gustos i habilitats. No us perdeu l'oportunitat de participar-hi!