3r d'ESO- Taller d'alimentació, l'esmorzar saludable


Taller de l’alimentació

El passat divendres 19, els alumnes de 3rA van dur a terme un taller sobre l’alimentació on es va fer el següent.
Vam començar dient que esmorza cadascú a casa seva i vam fer una petita valoració. Vam anotar per grups en un full quin esmorzar creiem que seria l’ideal i tot seguit vam passar a fer el que segurament tothom recorda. Vam preparar un esmorzar saludable, vam fer uns entrepans amb aliments saludables i un batut de llet i plàtan.
Tot plegat va estar molt entretingut i deliciós. 

Marcel Collado Moreno 3rA



L'esmorzar saludable el vam fer el passat mes d'octubre a una hora de tutoria. En aquest taller vam aprendre com fer un esmorzar bo i nutritiu; tot el que ha de portar: una mica de fibra, carbohidrats i proteïnes.

L'especialista, ens va explicar els ingredients tan dolents que contenen alguns tipus de cereals, cremes al cacau, etc. I el valor nutritiu que tenen productes com l'avena i la llet sencera.
Després, vam fer dos esmorzars:
• un entrepà amb pa de llavors, tonyina o gall d'indi amb una mica d'enciam i tomàquet, amb un alt contingut de fibra.
• Un batut de plàtan amb llet sencera i amb canyella que té efecte desinflamatori.



Sílvia Presseguer 3r B



Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük