1r d'ESO - Treball de crèdit de síntesi - Cursa d'Orientació

 

Treball de Síntesi 2021 1r d'ESO Orientació


Els alumnes de 1r d'ESO gaudeixen de la natura amb una cursa d'Orientació.


Durant tota la setmana, l'alumnat de 1r d'ESO de l'Institut Vinyes Velles ha sortit a fer una cursa d'orientació per la muntanya.


L'Institut Vinyes Velles és molt conscient de la importància de realitzar esport, per aquest motiu i per tancar el curs d'una manera lúdica i esportiva, es van organitzar les curses d'orientació.

Els alumnes amb l'ajuda d'un mapa detallat d'una àrea havien de localitzar uns determinats elements situats a la muntanya del poble. El repte consisteix a trobar la millor ruta i fer la cursa en el menor temps possible. 

Abans de sortir a gaudir de la natura, els alumnes han après quins són els elements bàsics per fer una cursa d'orientació.

La fita de control o balisa: una banderola en forma de prisma triangular de color blanc i taronja amb un número que serveix per confirmar si estan o no en el lloc correcte. A més, tenen una pinça que els orientadors han d'utilitzar per marcar la casella que correspongui a la seva targeta de control.


La targeta de control: una targeta que serveix per demostrar als organitzadors de la cursa que han passat pels elements indicats.  



Després d'un any tan dur ha estat una experiència molt agradable poder respirar aire fresc en companyia.














Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük