Els alumnes de 1r i 2n d'ESO de l'IES Vinyes Velles al CAD: Centre d'acollida d'animals domèstics de companyia del Vallès Oriental.

L'IES Vinyes Velles inaugura les visites escolars del 2010

El 2 de febrer, l'IES Vinyes Velles de Montornès del Vallès ha estat el primer centre escolar que visita el CAD aquest 2010.

El CAD ofereix a les escoles de la comarca la possibilitat de fer visites guiades al centre, on, a més de mostrar les instal·lacions, es consciencia els nens sobre la tinença responsable i el problema de l´abandonament dels animals.

Una quarantena de nois de 1r i 2n d'ESO van veure un vídeo sobre l´abandonament, la tinença responsable i la importància de les adopcions, van visitar les instal·lacions del centre i van rebre una petita demostració de la tasca veterinària al centre.

Hi ha diverses escoles que han manifestat el seu interès en aquesta activitat durant aquest curs, que el centre rebrà properament.

El CAD vol ser un centre obert per a la ciutadania, i un punt educatiu envers els animals de companyia, i per això considera molt important aquestes visites.

Volem agrair els responsables l'IES Vinyes Velles la seva visita i aprofitar per engrescar d´altres escoles i entitats formatives a que ens vinguin a veure.

Us hi esperem!


Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük