Jornada mediambiental

El dia 25 de febrer, a l’Institut Vinyes Velles, celebrem una jornada dedicada al medi ambient, enguany dedicada, especialment, al fet que el 2011 és l’Any internacional dels boscos.

Al llarg de la setmana hi ha diferents accions: exposicions, concursos de fotografies, de dibuix naturalista i desitjos ecològics.

Tot plegat culmina divendres, dia 25, amb diversos tallers per a l’alumnat d’ESO i la 1a Caminada Vinyes Velles, en la qual participa tota la comunitat educativa de l’Institut Vinyes Velles.

El primer dijous en tornar de vacances de la setmana blanca, el dia 10 de març, a tres quarts d'onze, l’alumnat de 1r d’ESO planta un arbre. És el tercer any que es fa aquesta acció, amb la qual volem aconseguir, d’una banda que cada arbre que es planta identifiqui una promoció d’alumnes de l’institut i, d’una altra contribuir, amb la millora de l’enjardinament del pati de la riera, a millorar el medi ambient amb la nostra aportació. Quina cosa millor que plantar un arbre l’Any internacional dels boscos? La literatura acompanya aquest acte. Llegiu el poema que hem triat per a aquest any i els que vam triar els anys anteriors.Per saber més de les festes dels arbres:

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.
Institut Vinyes Velles
Tríptics publicats amb motiu de les plantades dels arbres de les promocions d'ESO
2008-2012, 2009-2013 i 2010-2014:



 



Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük