Premis a l'excel·lència

Concessió dels ajuts per als estudiants de Montornès amb notes excel·lents

Laura Flores i Mireia Hernández van rebre el dia 7 de maig els ajuts a l'excel·lència estudiantil convocats per l'Ajuntament de Montornès

Una vegada més -ja és la segona- hem de felicitar dues exalumnes del nostre institut, en aquesta ocasió Mireia Hernández i Laura Flores, per la seva tenacitat i el seu esforç que han estat premiats amb aquests ajuts. Ja ho avançàvem el passat 16 de març.

Com l'any passat ja vàrem fer amb altres alumnes, tots els membres de la comunitat educativa de l'Institut Vinyes Velles volem transmetre'ls la nostra felicitació. Tots els qui les coneixem sabem que són mereixedores d'aquests guardons i ens sentim orgullosos i orgulloses del fet que hagin compartit amb nosaltres les seves inquietuds, els seus dubtes i, sobretot, el seu interès per avançar dia a dia en el coneixement de les coses.

De nou, 
MOLTES FELICITATS! ENHORABONA!

Podeu conèixer més detalls a la web de l'Ajuntament de Montornès.

La Mireia ha rebut dos ajuts, un a la millor nota de batxillerat, i l’altre, a la millor nota de selectivitat.

La Laura, actualment estudiant d’Enginyeria de la construcció a la Universitat Politècnica de Catalunya, ha rebut l’ajut per tenir la millor nota a l’acabament d’un curs universitari.
Els ajuts que convoca l’Ajuntament de Montornès tenen com a objectiu de premiar l’esforç dels estudiants universitaris i de batxillerat més brillants. En aquesta edició -segons informa l'ajuntament- les bases recollien un nou criteri. Es tracta d'un barem econòmic de renda familiar a tenir en compte a l’hora d’atorgar els ajuts.

Redacció

Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük