LORENA, MARINA, MERITXELL, FELICITATS!


El passat dia 1 de febrer van ser lliurats els Premis municipals a l’excel·lència estudiantil en la seva 1a edició, les guanyadores dels quals, Lorena Corrales, Marina Sánchez i Meritxell Villén, han cursat estudis d'ESO i Batxillerat a l'Institut Vinyes Velles. Aquests premis s'han creat per reconèixer la feina dels estudiants més brillants.

Els premis s'atorguen a la millor nota a l’acabament del batxillerat i a la millor nota de selectivitat, amb una dotació de 500 € cadascun, així com també a la millor nota a l’acabament d’un curs universitari, amb una dotació de 1.000 €.
Lorena Corrales, amb una nota de 9.51, va rebre el premi a la millor nota de batxillerat i Marina Sánchez, amb un 8.7, el premi a la millor nota de selectivitat. Meritxell Villén va obtenir el premi a la millor nota a l’acabament d’un curs universitari en superar-lo amb un 8.89.

Una comissió formada pels directors dels dos instituts de Montornès  i d'una de les escoles del municipi juntament amb el regidor d’Ensenyament i la tècnica d'educació de l'ajuntament va fallar els premis.

L'Ajuntament de Montornès informa que es publicaran les bases per a la convocatòria de la primera edició d’uns altres premis, l’objectiu dels quals serà reconèixer la progressió dels alumnes montornesencs. Aquests guardons es diran Premis superació i s’adreçaran als alumnes amb necessitats educatives especials.

Des d'aquestes pàgines volem felicitar la Lorena, la Marina i la Meritxell, de les quals tenim un molt bon record del seu pas per l'Institut Vinyes Velles, i volem desitjar-los tants èxits a la universitat i en el camp professional com els que han obtingut fins ara. 

MOLTES FELICITATS!

PS, segurament molts dels professors i professores de la Meritxell recordareu l'entusiasme i la il·lusió amb què ens explicava les raons per les quals volia ser llevadora i, segurament, el seu Treball de Recerca. La Lorena i la Marina hi posen, també, en tot el mateix entusiasme i il·lusió. Els desitgem el millor i que siguin una referència per als nostres actuals alumnes.

Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük