Portafolis de Lectura

El nostre institut és un dels 9 (29 entre centres de primària i secundària) que participa durant el curs 2012-2013 en el projecte pilot Portafolis de Lectura que el Departament d'Ensenyament impulsa per millorar i potenciar la lectura. 





Des de fa molts anys l'Institut Vinyes Velles promou activitats per al foment de la lectura. Cal destacar, especialment, la progressiva incorporació d'una hora setmanal de lectura -Club de Lectura- en els últims tres cursos (del 2010-2011 al 2012-2013) per a l'alumnat de 1r, 2n i 3r d'ESO, franja que es destina a la lectura lliure pel gust de llegir.

A més de les activitats adreçades als nois i a les noies de l'institut, el professorat del Vinyes, tant vinculat a matèries de llengua (castellana, catalana i anglesa) com vinculat a altres matèries (matemàtiques, ciències socials i experimentals...) ha participat i participa en diversos seminaris i tallers destinats a rebre una formació específica per orientar l'alumnat en la millora i la promoció de la lectura per tal d'aconseguir que la lectura s'incorpori en el procés d'aprenentatge i aconseguir una millora del rendiment escolar i alhora promoure el plaer de llegir.







Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük