Els de 3r d'ESO coneixen Barcelona in situ

Avui l'alumnat de 3r d'ESO, acompanyat del professor Albert Santaulària i les professores Marina Porta, Irene Puig i Dolors Eixarch, ha recorregut els carrers i places més emblemàtics de la Barcelona Vella, tot seguint les indicacions d'un joc de pistes que els ha permès passejar i conèixer aquests espais històrics i culturals.
Quatre han estat els itineraris proposats que han permès dividir els alumnes i les alumnes en quatre grups que, a partir de la plaça Ramon Berenguer, s'han dispersat per retrobar-se, passades tres hores i mitja, davant de la façana de Santa Maria del Mar per retornar al punt inicial i agafar l'autocar que els ha dut fins a Montornès.
Alguns dels centres d'interès: carrer de la Llibreteria, plaça Sant Jaume -Generalitat i Ajuntament- carrer del Bisbe, plaça de Sant Felip Neri, places de Sant Josep Oriol -monument a Àngel Guimerà- i del Pi, carrer Petritxol i de Portaferrissa, Rambla -Mercat de la Boqueria i Palau de la Virreina-, plaça Nova, Catedral i Casa de l'Ardiaca, carrer del Carme i conjunt de l'Hospital de la Santa Creu -Institut d'Estudis Catalans, Biblioteca de Catalunya i Escola Massana-, columnes del temple d'August i plaça del Rei, carrer Jaume I i carrer de l'Argenteria, i Santa Maria del Mar i Fossar de les Moreres.
Aquestes rutes formen part de les activitats del Treball de Síntesi Conèixer Barcelona que aquesta setmana porten a cap els alumnes com a colofó del curs de 3r d'ESO. Bona feina!
Un tastet fotogràfic:




Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük