L'equip de redacció de Capicua us dona la benvinguda al format en línia de la revista de l'Institut Vinyes Velles

dimecres, 11 de juny de 2014

Els de 3r d'ESO coneixen Barcelona in situ

Avui l'alumnat de 3r d'ESO, acompanyat del professor Albert Santaulària i les professores Marina Porta, Irene Puig i Dolors Eixarch, ha recorregut els carrers i places més emblemàtics de la Barcelona Vella, tot seguint les indicacions d'un joc de pistes que els ha permès passejar i conèixer aquests espais històrics i culturals.
Quatre han estat els itineraris proposats que han permès dividir els alumnes i les alumnes en quatre grups que, a partir de la plaça Ramon Berenguer, s'han dispersat per retrobar-se, passades tres hores i mitja, davant de la façana de Santa Maria del Mar per retornar al punt inicial i agafar l'autocar que els ha dut fins a Montornès.
Alguns dels centres d'interès: carrer de la Llibreteria, plaça Sant Jaume -Generalitat i Ajuntament- carrer del Bisbe, plaça de Sant Felip Neri, places de Sant Josep Oriol -monument a Àngel Guimerà- i del Pi, carrer Petritxol i de Portaferrissa, Rambla -Mercat de la Boqueria i Palau de la Virreina-, plaça Nova, Catedral i Casa de l'Ardiaca, carrer del Carme i conjunt de l'Hospital de la Santa Creu -Institut d'Estudis Catalans, Biblioteca de Catalunya i Escola Massana-, columnes del temple d'August i plaça del Rei, carrer Jaume I i carrer de l'Argenteria, i Santa Maria del Mar i Fossar de les Moreres.
Aquestes rutes formen part de les activitats del Treball de Síntesi Conèixer Barcelona que aquesta setmana porten a cap els alumnes com a colofó del curs de 3r d'ESO. Bona feina!
Un tastet fotogràfic: