dissabte, 21 de febrer de 2015

El Vinyes Velles al XV Concurs de Traducció de la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra

Alumnes de francès de l'Ins Vinyes Velles van participar ahir en el XV Concurs de Traducció convocat per la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra.

"La Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra convoca aquest concurs amb el propòsit d'il·lustrar la vitalitat de l'ensenyament d’aquestes llengües i promoure el multilingüisme a casa nostra. També té com a objectiu introduir la pràctica de la traducció de la llengua estrangera als centres de secundària per destacar-ne la importància en la nostra societat. El concurs compta amb la col·laboració de l’Associació de Professors de Francès de Catalunya (APFC) i l’Associació de Professors d’Alemany de Catalunya (APALC), l’Institut Français de Barcelona i el Goethe Institut. El premi s'atorga a les millors traduccions realitzades per alumnes de tercer i quart d'ESO i de primer i segon de Batxillerat dels centres de secundària públics, privats o concertats de Catalunya."  [Més info]
Les alumnes de 4t d'ESO Lorena Rodríguez, Nieves Sánchez, Valeria Martínez i Iona Hernández, i de 1r i 2n Batxillerat Bassma Bakkou, Paula Montoro i Nerea Rodríguez han estat les representants de l'institut que han participat en aquest concurs, acompanyades per la seva professora de francès, l'Empar Esparcia.

Més fotos a Google+