El Vinyes Velles al XV Concurs de Traducció de la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra

Alumnes de francès de l'Ins Vinyes Velles van participar ahir en el XV Concurs de Traducció convocat per la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra.

"La Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra convoca aquest concurs amb el propòsit d'il·lustrar la vitalitat de l'ensenyament d’aquestes llengües i promoure el multilingüisme a casa nostra. També té com a objectiu introduir la pràctica de la traducció de la llengua estrangera als centres de secundària per destacar-ne la importància en la nostra societat. El concurs compta amb la col·laboració de l’Associació de Professors de Francès de Catalunya (APFC) i l’Associació de Professors d’Alemany de Catalunya (APALC), l’Institut Français de Barcelona i el Goethe Institut. El premi s'atorga a les millors traduccions realitzades per alumnes de tercer i quart d'ESO i de primer i segon de Batxillerat dels centres de secundària públics, privats o concertats de Catalunya."  [Més info]




Les alumnes de 4t d'ESO Lorena Rodríguez, Nieves Sánchez, Valeria Martínez i Iona Hernández, i de 1r i 2n Batxillerat Bassma Bakkou, Paula Montoro i Nerea Rodríguez han estat les representants de l'institut que han participat en aquest concurs, acompanyades per la seva professora de francès, l'Empar Esparcia.

Més fotos


Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük