Premis a l’Excel·lència Acadèmica 2014

El passat 11 de febrer es van lliurar els Premis a l’Excel·lència Acadèmica del curs 2013-2014, convocats per l’Ajuntament de Montornès. Les guanyadores d'aquesta edició, la cinquena, han estat Judith Seguer, Mireia Toledo i Marina Sánchez, les dues últimes exalmumnes de l'Ins Vinyes Velles.

Judith Seguer, que havia estat alumna de l’Institut Vilanova del Vallès, ha rebut el premi a la millor nota de batxillerat, dotat amb 500 euros, amb una qualificació de 9.29. Mireia Toledo ha obtingut el premi a la millor nota d’accés a la universitat, també dotat amb 500 euros, amb un nota de 7.8. Finalment, Marina Sánchez, graduada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha rebut un premi de 1.000 euros per la millor nota a l’acabament d’un curs universitari amb un 8.37.


Una vegada més la nostra més entusiasta ENHORABONA!


 Mireia Toledo, Judith Seguer i Marina Sánchez (Foto Ajuntament de Montornès del Vallès)



El tribunal que atorga els Premis a l’Excel·lència Acadèmica està format pels directors dels instituts de secundària, la directora d’una de les escoles del municipi, la tècnica d’educació i l’alcalde, José Montero, que també és el regidor d’Educació.



Marina Sánchez ja va rebre el premi a la millor nota de selectivitat en la 1a convocatòria, de la qual cosa Capicua també es va fer ressò, perquè va obtenir un 8.7 de nota a les PAU de 2010.

Més informació a l'espai Vallès Visió Notícies, del dia 11-2-2015, de Vallès Visió
Vegeu del minut 10:46 al 13:30.


Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük