LES FADES DE LA NATURALESA

LES FADES DE LA NATURALESA

Fa molts anys a la Font Blue State Park la habitaven unes fades de la naturalesa. El poble els deia així perquè vivien en un bosc tropical que estava ple de natura i tenia arbres verds i lluents, centenars de micos, papallones, cangurs i ocells, però el que més cridava l’atenció era el sol perquè sortia a les quatre de la matinada i se n’anava a les vuit de la nit, i el grandiós llac que tenien amb aigua verd turquesa, plena de corals i peixos. Però era gent normal i corrent l’únic que tenien de diferent era que podien volar i que majoritàriament naixien amb els cabells de color blau. Com tots els pobles normals tenien un rei, en aquest cas una reina, es deia Eolande, Era alta, prima i guapa, amb cabells blau cel i amb reflexos platejats, tenia ulls verd ments, un nas xato i uns llavis on se li notava perfectament la línia de la comissura. Tenia dues amigues, la Gelsey, baixeta i prima, amb els cabells blau de França, que sempre portava unes ulleres fetes de papallones, i la Naída, alta i grassoneta, amb el cabell de color Xarxet, que tenia uns llavis molt gruixuts i un nas punxegut. Aquestes tres amigues tenien cadascuna una filla, es deien Brigitte, Diana i Liliana, semblaven bessones ja que les tres anaven sempre vestides iguals amb els vestidets blancs i platejats, i amb els cabells Cian i arrissats.

La reina Eolande portava cada dia la seva filla Brigitte a l’escola i ja de pas també portava la Diana i la Liliana. A la tornada les anava a recollir la Gelsey i les portava a la casa del bolet on treballaven la reina al despatx i la Naída a la cafeteria. 

Així rutinàriament, però un dia quan la Gelsey va portar les nenes a la casa del bolet només hi havia la Naída i els va dir que l'Eolande havia anat a parlar amb la cort dels gnoms.Resultava que els gnoms havien proposat fer una excursió per als nens a l’escenari Gnomet on podrien visitar l’escenari i després voluntàriament farien una petita representació per als familiars. Així que, com naturalment la reina va acceptar, al cap de dues setmanes els nens van anar al teatre Gnomet i el van visitar, seguidament els gnoms els van donar un paper on hi havia escrita una frase que havien de recitar, se la van llegir força vegades, així que, quan ja estaven llestes van sortir a escena, primer va dir correctament la frase la Diana, desprès una nena grassoneta, seguidament la Liliana, a continuació uns gnoms baixets i primets; finalment quan li va tocar a la Brigitte es va quedar en blanc i no va saber dir la frase, llavors de cop i volta va aparèixer la deessa de les fades de la naturalesa i va tirar-li pols de fada, tot seguit sorprenentment la nena es va recordar de la frase, la va dir i tothom va aplaudir. 

A partir d’aquest succés les fades van estar segures que la màgia i la deessa de les fades de la naturalesa insistia.

Judit Farré Chimeno de 2n A d'ESO

Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük