L'equip de redacció de Capicua us dona la benvinguda al format en línia de la revista de l'Institut Vinyes Velles

dimecres, 22 de febrer de 2017

Tres alumnes de 1r de Batxillerat inicien el Treball de Recerca amb l'assessorament del Programa Argó de la UAB

Les alumnes de 1r de Batxillerat A Ariadna Dominguez, Esther Valle i Núria Ventura han estat escollides per participar en el Programa Argó i rebre assessorament per realitzar els Treballs de Recerca que han de lliurar durant el curs 2017-2018 quan cursin 2n de Batxillerat. El proppassat dia 20 de febrer van assistir a la presentació de la Catorzena Edició -curs 2016-2017- Assessoraments als treballs de recerca de batxillerat, acompanyades per les professores de Ciències Experimentals de l'Ins Vinyes Velles Mercè Hermida i Catiana Rosselló.

Programa Argó
Argó és el nom del Programa de transició entre la secundària i la universitat que l’Autònoma va endegar el curs 2003-2004. El nom del Programa s’inspira en la llegenda dels argonautes i més en concret en el nom del vaixell que els va portar als confins del món.
Aquest programa ofereix assessorament i suport als estudiants de batxillerat i de cicles formatius en el seu pas a la universitat, també ofereix actualització de coneixements per al professorat i la possibilitat de conèixer centres d’estudis, projectes i recerques que es fan a la UAB.