Tres alumnes de 1r de Batxillerat inicien el Treball de Recerca amb l'assessorament del Programa Argó de la UAB

Les alumnes de 1r de Batxillerat A Ariadna Dominguez, Esther Valle i Núria Ventura han estat escollides per participar en el Programa Argó i rebre assessorament per realitzar els Treballs de Recerca que han de lliurar durant el curs 2017-2018 quan cursin 2n de Batxillerat. El proppassat dia 20 de febrer van assistir a la presentació de la Catorzena Edició -curs 2016-2017- Assessoraments als treballs de recerca de batxillerat, acompanyades per les professores de Ciències Experimentals de l'Ins Vinyes Velles Mercè Hermida i Catiana Rosselló.

Programa Argó
Argó és el nom del Programa de transició entre la secundària i la universitat que l’Autònoma va endegar el curs 2003-2004. El nom del Programa s’inspira en la llegenda dels argonautes i més en concret en el nom del vaixell que els va portar als confins del món.
Aquest programa ofereix assessorament i suport als estudiants de batxillerat i de cicles formatius en el seu pas a la universitat, també ofereix actualització de coneixements per al professorat i la possibilitat de conèixer centres d’estudis, projectes i recerques que es fan a la UAB.



Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük