Projecte Camino de Santiago

Els professors de socials i educació física han elaborat un projecte interdisciplinari que engloba les assignatures de Geografia i Història i Educació Física.

A les escales del passadís principal han penjat un mapa del “Camino de Santiago” que serveix com a representació visual per fomentar l'activitat física mitjançant una competició anual entre l'alumnat de 2n d'ESO i els professors de l'Institut.
Els alumnes i professors utilitzaran l'app STRAVA per mesurar els km que han aconseguit.

La normativa és la següent:

1. Els km es poden fer caminant, corrent, en bicicleta o patinet.
2. Si s'enxampa a algun participant fent km amb vehicles de motor, els km que hagi intentat enganyar es restaran a l'equip al qual pertanyi.
3. Si es fa una activitat en grup (quedem per pujar i baixar al castell uns quants/es) se sumaran els km de manera individual (cadascú anotarà els seus).
4. El divendres abans de tutoria es tancarà el termini per anotar els km realitzats aquella setmana.
5. Si els km no han estat anotats dins la setmana corresponent, no es comptabilitzaran i es perdran. NO seran acumulables a pròximes setmanes.
6. En períodes de vacances de Nadal i Setmana Santa la competició no s'atura. El total de km se sumarà durant la 1a tutoria després de la tornada a l'institut.
7. La competició acaba la darrera setmana de classes.


No hi ha excuses! Si sortiu a passejar amb el gos, si aneu caminant a l'Institut, si feu una ruta en bicicleta, si el cap de setmana passegeu per la Fageda d'en Jordà... tot això suma!

Al clasroom amb codi ch5vt7 es pot trobar un full d'Excel on anotar els vostres km.

Que guanyin els millors!

Sort i km!!!!




Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük