Setmana de l'album il.lustrat



Del 5 a l'11 de novembre s'ha celebrat la setmana de l'Àlbum Il·lustrat.

Són moltes  les llibreries, biblioteques i escoles que participen realitzant durant la Setmana moltes activitats al voltant de l'Àlbum Il·lustrat com trobades amb autors, tallers, exposicions, xarrades i activitats lúdiques. L’objectiu de la Setmana de l’àlbum és apropar el gènere tant a les famílies com al sector educatiu.
 A la biblioteca de l'Institut es poden trobar exemples de llibres il·lustrats com els que presentem a continuació:
  • Contes de bona nit per a nenes rebels: 100 Històries de dones extraordinàries

Hi havia una vegada una princesa... una princesa? No! Hi havia una vegada cent dones que van canviar el món.  De Serena Williams a Malala Yousafzai, de Coco Chanel a Frida Kalo, d’Hipàtia a Michelle Obama, aquest llibre narra les vides extraordinàries de cent dones valentes i, a més, conté les il·lustracions de seixanta artistes d'arreu del món. Científiques, astronautes, aixecadores de pesos, jutgesses, xefs... Cent exemples de determinació i audàcia per a les grans somiadores.
Perquè totes les nenes haurien de créixer sabent que poden ser tot allò que vulguin ser.


  • Mujeres de ciència. 50 intrépidas pioneres que cambiaron el mundo. 



Un llibre il·lustrat i educatiu, que posa en relleu les contribucions de cinquanta dones notables als camps de la ciència, la tecnologia, l'enginyeria i les matemàtiques des de l'antic fins al món modern. Aquesta fascinant col·lecció també conté infografies sobre temes rellevants com a equips de laboratori, taxes de dones que treballen actualment en camps relatius a la ciència i un glossari científic il·lustrat.




 
  • Enigmes: desafia la teva ment amb 35 històries de misteri




Diverteix-te resolent aquesta recopilació d'enigmes de misteri en què practicaràs dues maneres diferents de pensar i d'analitzar les incògnites que se't plantegen: alguns enigmes els resoldràs fent servir la lògica i d'altres, amb la imaginació. Hi podràs jugar sol, per equips o en família.


Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük