Francès - Amics per correspondència

 Aquesta iniciativa va començar a partir d’una idea entre l’Empar, la professora de francès, i la Florian, la nostra auxiliar de conversa que va estar amb nosaltres a 1r d’ESO. Quan la Florian va tornar a França va començar a fer classes d’espanyol i entre totes dues ens van proposar que ens enviéssim cartes en francès i els alumnes de la Florian en espanyol, per poder practicar la llengua que aprenem.

La primera carta la vam rebre nosaltres durant els primers dies del segon trimestre, on es presentaven, ens deien que vivien a Pornichet i ens donaven alguna informació més, com el seu esport favorit, música (tots deien que la seva cançó favorita era “Despacito”) i també ens van enviar postals del seu poble.

Creiem que això ens anirà molt bé, no només per millorar la nostra gramàtica, sinó també per socialitzar i agafar els costums i l’argot de França. Pensem que és una experiència molt divertida i curiosa, ja que no l’havíem fet mai o si mes no amb gent francesa.

El funcionament d’aquest mètode de comunicació és molt senzill, primer fem les cartes, anotem la informació que volem i un cop tots l’hem acabat l’enviem a Pornichet, França. Seguidament el que toca és esperar que els arribi i ens tornin a enviar ells una altra. No sabem ben bé el temps que triguen les cartes a arribar-hi però a mesura que anem enviant i rebent cartes ho sabrem. 


Joan Miquel López Sánchez


Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük