1r d'ESO - Taller foment lector.

A classes de 1r d'ESO, van venir uns contacontes molt especials. La Mercè Rubí i en Blai ens van explicar històries molt impressionants, per exemple.
Un home que té molta mala sort, té tanta mala sort que es va convèncer
que havia de visitar a Déu. Es va trobar moltes coses abans de trobar-se a Déu: Un llop, una noia que plorava molt i un arbre sense fulles i cadascun li van demanar favors. Ell se'l va trobar i li va dir que mirés concentrat i que prestes atenció, però ell no li va fer cas i després el llop se'l va menjar.

La segona història explica que hi havia un home que tenia un fill que mai havia trobat una noia per poder casar-se, un dia el pare li va dir que se n'anés de casa a buscar una noia i fins que no la trobes que no tornés.

Va anar al poble amb el seu cavall, seguidament va trobar una casa molt bonica i per la finestra va veure a una noia molt maca, va tocar a la porta i va obrir un home. L'home li va preguntar que era el què volia i el noi li va dir si podia entrar, ja que no tenia on quedar-se. L'endemà el noi va tornar a veure la noia, però quan s'hi va acostar només va veure una cabra. El noi li va preguntar si li passava alguna cosa i li va contestar que estava embruixada. Però ell igualment li va demanar que volia casar-se amb ella.
Tots dos junts van tornar al palau del rei i quan el pare va veure la cabra i li va dir al seu fill que s'havia begut l'enteniment i el noi li va explicar tota la història.

Seguidament el Blai ens va explicar la història sobre la seva mà, ja que no tenia, la història de la seva mà era que el dia de Sant Joan va voler tirar un petard molt fort, no li va donar temps i li va petar a la mà.

Víctor Ll.


Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük