1r d'ESO - Taller perills de les Xarxes socials


Els alumnes de 1r d'ESO vam gaudir d'una explicació dels mossos d'esquadra, que parlava de les xarxes socials i de com poder ser de perilloses.
Primer, ens van explicar les edats que hem de tenir per fer servir cada xarxa social, per exemple, per fer servir l'Instagram necessitem un mínim de 14 anys.
Després ens van ensenyar dos vídeos. El primer vídeo tractava d'unes persones que havien sigut invitades a un lloc on havien creat un grup d'aquelles persones, i anaven fent preguntes sobre que els semblava cada cosa, i llavors, van preguntar que els semblaven les dones musculades i tots es van posar a dir que les dones musculades eres molt lletges. A continuació d'això, va aparèixer una dona musculada i ens van explicar que va rebre moltes crítiques pe tenir aquest cos. Aquell vídeo ens va ensenyar que no hem de criticar per les xarxes socials perquè pot ofendre molt. 


El segon video, era sobre una aplicació de parlar amb persones. Va sortir una nena menor parlant amb un noi per l’aplicació, però aquest noi, era un perfil fals. La nena i el noi van parlar i el noi li va dir que la seva germana era fotografa, i que li envies una foto seva, i la nena li va fer cas i li va enviar una foto seva. Després el noi del perfil fals, li va dir que ara li envies una foto en roba interior i la nena li va fer cas.  Després, el noi li va dir que com no li envies una foto sense res de roba, és a dir nua, la foto de la roba interior se l'enviaria a tots, la nena, espantada i sense saber què fer, li va enviar la foto i va demanar ajuda a la seva mare, al final ho van arreglar tot. Junt amb aquesta nena, també va sortir un noi parlant amb un perfil fals d'una noia. Van parlar i quan ja havien parlat una mica de temps, la noia del perfil fals, li va dir que li envies un vídeo del noi traient-se la roba a poc a poc i el noi li va enviar el vídeo. Un cop enviat el vídeo, la noia del perfil fals li va dir que com no li envies cent euros, li enviaria el vídeo a tothom i el penjaria a internet, el noi li va enviar els diners i la noia del perfil fals, li va dir que li donés uns altres cent euros i el noi li va enviar. Aquest vídeo ens va ensenyar que no enviem res d'aquestes coses a ningú.

La xerrada va estar molt bé i ens va ensenyar moltes coses. Ens va agradar molt.

Delegats Capicua
1r D



Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük