Recomanacions llibres octubre

Recomanacions d'octubre


Amb l'arribada de la tardor, us proposem sis llibres per llegir ara que cada dia és una mica més fosc… Relats i novel·les de terror per tremolar!


El gat negre i altres relats, Edgar Allan Poe. Alguns dels relats més memorables de l'autor amb un ventall ampli de maneres d'apropar-se al gènere de terror: espais tancats, amors fúnebres, tombes, cadàvers i també l'opressió psicològica d'allò que és extraordinari, del que va més enllà dels sentits i la lògica.


Drácula, Bram Stoker. Jonathan Harker, un jove inglés, Tiene que viatjar al Castillo del conde Drácula en Transilvania, por motivos de trabajo. Una vez allí Harker se horroriza a causa de las estrañas costum bres nocturna del conde y, además, descubre… ¡que él mismo se ha convertidor en prisionero de Drácula! En tales circunstancias no puede impedir que el conde se desplace a Londres para seguir buscando víctima a las que ¡chupar la sangre!


A trenc d'alba, Stephenie Meyer. (La saga de “Crepúscle”). “No tinguis por”, vaig mormolar: “Estem fets l'un per l'altre”: De sobte, em vaig quedar aclaparada per com n'eren de certes les meves paraules. Aquell moment tan perfecte, tan ideal. No quedava cap mena de dubte. M'enbolcallava amb els seus braços, m'estrenyia contra el seu pit. Sentia com l'electricitat recorria cada terminació nerviosa del meu cos. “Per sempre”, va assentir.




Frankenstein, Mary W. Shelly. Un joven científico, obsesionado por conocer el principio de la vida, decide crear un organismo vivo. El resultado de su terrible experimento será una “criatura demoníaca, gitantesca y repugnante”. A partir de este momento, la vida de Víctor estar Llena de dolor y desamparo.


Antología de cuentos de terror (2), diversos autors. La història del cuento de miedo “es la historia de un instante fugaz que va des de que la razón abre la puerta de lo oculto hasta que lo oculto empieza a manifestarse dentro de la razón”. En esta antología, exploramos cuentos des de Bram Stoker (el autor de Drácula), hasta H.P. Lovecraft, máximo exponente del horror sobrenatural.


Relats de fantasmes, ataptació de Steven Zorn. Un viatger experimentat comparteix la cabina d'un vaixell amb un mort vivent…. Una parella feliçment casada descobreix massa tard que una llegenda local és alguna cosa més que una superstició… Un petit orfe rep la visita de dos nens fantasmes que intenten salvar-li la vida… Els vuit relats que aplega aquest volum han estat escrits pels autors de contes de fantasmes més famosos: Washington Irving, Arthur Conan Doyle, MR. James, Ambrós Bierce, Edith Nesbit, entre d'altres. Atreveix-te a entrar en el món misteriós i fantàstic d'aquest llibre: en tots i cadascun dels seus racons hi trobaràs una sorpresa.


Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük