1r d'ESO - Taller de contes

El dijous 17 de febrer, a l’hora de català, vam tenir un taller de contacontes. Van venir la Mercè Rubí i en Blai.

Quan van arribar tothom estava parlant i ells estaven deixant les seves coses a la cadira del professor.

Quan tots vam estar callats i asseguts al nostre lloc ens van demanar si podíem apartar les taules cap a les parets per així poder posar les cadires al centre de la classe en forma d’U.

Primer, quan es van presentar, van fer un exemple del que anaven a fer. Ens van dir que quan ells fessin allò que nosaltres havíem d’aplaudir. Llavors van fer la seva presentació i tots vam aplaudir alegrement.

El primer conte que van explicar tractava d’un noi que sempre tenia molt mala sort. I un dia va decidir anar a trobar a Déu per demanar-li si li podria donar la bona sort. Pel camí d’anada es va trobar a tres personatges que li van demanar que els hi parles d’ells. Quan va arribar on vivia Déu, li va donar les solucions al seu problema i al dels seus amics. A l’hora de tornar, va tenir dues oportunitats per trobar la sort, però no va estar atent i s’ho va prendre tot en sentit tanliteral que al final va acabar a l'estómac d’un lloc.

El segon conte, que ens el va explicar el Blai Senabre, era interessant. Tractava d’una gallina que era una dona en realitat amb una maledicció. Al final, aconsegueix treure la maledicció de sobre i pot ser feliç amb el noi de la seva vida.

Tot plegat va ser molt divertit i em va agradar molt. Espero poder tornar a repetir aquesta experiència.



Clàudia Navarro 
1r E 






Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük